وجود معدن باقرآباد (بیات) به عنوان بزرگترین معدن خاکستری و دارنده مرغوبترین مرمریت خاکستری در دنیا موسوم به «سیلک امپرادور» یا «پرشین سیلک» باعث شده است گروه آتی سنگ تنها تولید کننده این سنگ زیبا و با کیفیت در ایران و جهان باشد.
این مجموعه بزرگ دارای معادن سنگ سیلک امپرادور بیات، مرمریت قهوهای مرودشت، چینی نیریز موسوم به کریستال مارون است و با دارا بودن دو واحد فرآوری سنگ بلکوه و پارسیان که مجهز به جدیدترین دستگاههای ایتالیایی هستند در فراوری اسلب و تایل پیشرو هستند.گروه معادن و کارخانجات برادران بیاتی به پشتوانه معادن و واحدهای مجهز فرآوری توانایی تامین سنگ پروژه های متوسط و بزرگ در تمامی کشورها مطابق با استانداردهای روز دنیا را دارا می باشد. همچنین این مجموعه صادرات سنگ خام و فرآوری شده به کشورهای چین، هند و ایتالیا را در کارنامه کاری خود به ثبت رسانده است.
سنگ مرمریت سیلک امپرادور یا پرشین سیلک از زیباترین سنگهای گروه مرمریت است که در ایران فراوری و عرضه میگردد. سیلک امپرادور به تازگی روانه بازار سنگ شده است و به خاطر بافت و رنگ منحصربهفرد و کیفیت بالا خیلی سریعتر از آنچه پیشبینی میشده در بازارهای داخلی و خارجی جای خود را باز کرده و بسیار مورد استقبال قرار گرفته است.
سیلک امپرادور دارای زمینه خاکستری رنگ است که به اشتباه طوسی شناخته شده است که با وجود هالههای ابری و خطهای سفید زیبایی خاصی به این سنگ بخشیده است. استخراج سیلک امپرادور از معدن بیات نیریز صورت میگیرد که در سال گذشته بخش اعظمی از آن به صورت کوپ صادر میشد و مقدار کمتری از آن در ایران فراوری میگردید و نسبت به دیگر سنگهای مرمریت کمتر در دسترس بوده است که خوشبختانه گروه آتی سنگ درصدد رفع محدودیت فراوری سیلک امپرادور بر آمده و با دارا بودن مجموعههای بزرگ فراوری سنگ مانند مجتمع بلکوه و پارسیان با تولید ماهیانه 50 هزار متر مربع به صورت اسلب و تایل از این سنگ با ارزش نیاز مشتریان عزیز را مرتفع ساخته است.
The decision to create a production group on the subject of processing and production of building stones with a different attitude and the slogan One Step Ahead, which was later called Ati Stone Ara, was made in September 2016. The existence of Bagherabad (Bayat) mine as the largest gray mine and owner of the best gray marble in the world known as Silk Emperador or Persian Silk, lack of high-quality production, lack of a proper distribution network, widespread acceptance of builders and architects, are some of the reasons for the
establishment of Ati Stone Ara.